neděle 18. ledna 2015

Dort pro mého bratra

Tento dort, ač to tak nevypadá, byl docela náročný. Teda ani ne tak jeho příprava, tam šlo hlavně o to trefit se štětcem do toho tenkého okraje celého znaku, jako tím, co mu předcházelo. Vlastně, když za mnou brácha přišel, nebo spíš mamka ho donutila za mnou přijít, byla jsem celkem v šoku. Celému domlouvání totiž předcházela docela velká (ale vážně velká) hádka. Nechci ale do mých příspěvků vnášet mnoho negativity, takže touto zmínkou o mega velké hádce taky skončím. Teď už jen pozitivněji...



Na dortu je logo oblíbené (teda asi je to jeho oblíbená ;) ) hry. Původně tam teda měla být i postavička z oné hry, ale na tu jaksi nevybyl čas. Celkově vypadá jednoduše, ale to taky občas není na škodu. Já osobně jsem taky zastáncem toho známého: "Někdy je lépe méně než více." Takže i když na dortu "skoro nic nebylo", myslím, že vypadal přijatelně. A hlavně hostům mého bratra se prý líbil. On sám se k tomu moc nevyjadřoval, ale on už je takový. Co se dá dělat. Myslím ale, že byl taky spokojený. Alespoň doufám.


PS: Jednou bych chtěla zažít takový ten sourozenecký vztah "máme se rádi". Nevím jak jinak to nazvat. Hold to asi není tak jednoduché. Alespoň ne mezi námi.


Žádné komentáře :

Okomentovat